“Startzondag” de start zondag van het nieuwe kerkelijk jaar

“Startzondag” de start zondag van het nieuwe kerkelijk jaar
Datum 4 september 2016
Tijd 10:00 uur
Locatie Remonstrantse kerk te Waddinxveen

De Startzondag wordt dit jaar samen met de gemeente Boskoop gevierd. De samenwerking met onze zuster-gemeente in Alphen aan den Rijn is nog zo pril dat het niet mogelijk bleek om de planningen tijdig aan elkaar aan te passen. Zij volgen dit jaar hun eigen plan, maar hopen volgend jaar mee te doen, als drie gemeentes, gezamenlijk.

De start van de Startzondag op zondag 4 september begint om 10 uur met een dienst in onze kerk in Waddinxveen. Voorganger is ds. Martine Wassenaar uit Boskoop. Daarna is er een lunch en een gezellig samenzijn/excursie in Boskoop. Iedereen reist met eigen vervoer (de reguliere autodienst is wel beschikbaar).

Als locatie voor het gezellig samenzijn is gekozen voor het prachtige biologische koffie- & theehuis Yume-one, gelegen op Plantentuin Esveld. De kosten voor de hele dag bedragen € 15,- per persoon. Het bedrag kunt u storten op NL98 RABO 0366 8646 10, onder vermelding van ‘startzondag 2016’.

De intekenlijst heeft in de kerk gelegen op zondag 5 juli en zal daar ook liggen op zondag 21 augustus. U kunt zich ook aanmelden door simpelweg een mailtje te sturen naar Albert Grooten, email: agrooten@planet.nl of door uw naam te toe te voegen aan bijgaande intekenlijst en deze retour te sturen.

Agenda