Verhuur

Het gebouw van de Remonstranten Waddinxveen is te huur voor sociaal culturele activiteiten zoals een muziekuitvoering, huwelijk, receptie, lezing, presentatie of een bijzondere samenkomst. Het monumentale gebouw is een stijlvolle locatie met een intieme sfeer en een prachtige lichtinval. Gezien de speciale aard van het gebouw spreekt het voor zich, dat de te houden sociaal culturele activiteiten in overeenstemming zijn met het karakter en de doeleinden van de kerk.

Onder “WIKI” elders op deze site vind u aanvullende informatie over het gebouw (monument) en het orgel. De opbrengst van de verhuur van het gebouw komt ten goede aan de algemene middelen voor het onderhoud van het kerkgebouw.

De kerk is tevens geschikt voor uitvaartdiensten.

Prijsindicatie huur kerk & gebruik van faciliteiten (2024 jan):

Huur gebouw per dag voor niet commerciële activiteiten € 120,00. Voor commerciële activiteiten prijs op aanvraag.
Huur voor burgerlijk huwelijk € 275,00
Huur voor kerkelijk huwelijk    € 350,00
Huur voor combinatie kerkelijk en burgerlijk huwelijk aansluitend € 400,00
Huur uitvaart i.s.m. de begrafenisonderneming € 350,00
Huur voor uitvaart en condoleance i.s.m. de begrafenisonderneming € 425,00
Huur piano of orgel ( alleen voor ervaren musici ) € 25,00.
Koffie € 1,00 p/p self catering.
Bij de huur is het gebruik van de keuken faciliteiten inbegrepen en het gebruik van 4 statafels en 2 koffietafels.

De verhuur wordt verzorgd door de stichting behoud monument  remonstrants kerkgebouw.

De huurder wordt geacht akkoord te gaan met de Voorwaarden voor de verhuur“. 

Faciliteiten en Catering.

Het gebouw biedt plaats aan maximaal tachtig gasten. Het middengedeelte van de kerkzaal is een vrije ruimte met 42 losse stoelen. In de zijbanken is plaats voor ca. 40 personen. Voor een optimaal gebruik van de ruimte kunnen de stoelen worden verwijderd uit het middengedeelte en vervangen worden door statafels (aanwezig).  Het gebouw beschikt over een garderobe en toiletten. In het gebouw zijn naast het orgel, een piano en een Cd-installatie met opnamemogelijkheden aanwezig. Ook zijn er microfoons en is er een ringleiding.

In overleg zijn de keuken (bijv. voor het zetten van koffie en thee á € 1.– pp) ) en de consistoriekamer beschikbaar. Ook kunt u een cateringbedrijf  inschakelen voor de verzorging van hapjes & drankjes (bijvoorbeeld de Vrije Vogel, Zuidkade Waddinxveen of de Knusse Keuken Boskoop).

Keukeninventaris bestaat uit: 12-kops koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, professionele horeca afwasmachine, magnetron, thermoskannen en serviesgoed.

Audio gebruiksaanwijzing CD en microfoon: Aan de muur onder de kansel bevindt zich de hoofdschakelaar voor alle audio apparatuur. In de bank rechts van de piano ligt een rechthoekig kastje aan een draad met 4 volume regelaars: * microfoon kansel, * microfoon lessenaar, * loopmicrofoon en * CD speler: daarmee regelt u het betreffende volume dusdanig dat de microfoons niet gaan “rondzingen”.

Huwelijken.

De gemeente Waddinxveen heeft het kerkgebouw erkend als locatie waar burgerlijke huwelijken kunnen worden voltrokken. Kerkelijke huwelijken van alle gezindten kunnen ook in de kerk plaats vinden. In dat geval verzorgt het bruidspaar zelf de predikant en de muzikale begeleiding.

Contactformulier “Verhuur”:

Met het onderstaande contactformulier kunt u contact opnemen met Dhr. Jan van den Heuvel betreffende verhuur van het gebouw . Voor direct contact kunt u ook bellen naar 06 5328 1016.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht