Verhuur

Het gebouw van de Remonstrantse Gemeente is te huur voor sociaal culturele activiteiten zoals een muziekuitvoering, huwelijk, receptie, lezing, presentatie of een bijzondere samenkomst. De kerk is een stijlvolle locatie met een intieme sfeer en een prachtige lichtinval. Gezien de speciale aard van het gebouw spreekt het voor zich, dat de te houden sociaal culturele activiteiten in overeenstemming zijn met het karakter en de doeleinden van de kerk.

Onder “WIKI” elders op deze site vind u aanvullende informatie over het gebouw (monument) en het orgel. De opbrengst van de verhuur van het gebouw komt ten goede aan de algemene middelen voor het onderhoud van het kerkgebouw.

De kerk is tevens geschikt voor uitvaartdiensten. Hierbij wordt o.a. samengewerkt met de uitvaartdienstverlening “De Blauwe Vlinder“.

Prijsindicatie huur kerk:
Huur per dagdeel: € 100,-
Huur voor burgerlijk huwelijk: € 250,-
Huur voor kerkelijk huwelijk: € 325,-

Faciliteiten en Catering.

Het gebouw biedt plaats aan maximaal honderd gasten. Het middengedeelte van de kerkzaal is een vrije ruimte met 42 l0sse stoelen. In de zijbanken is plaats voor ca. 50 personen. Voor een optimaal gebruik van de ruimte kunnen de stoelen worden verwijderd uit het middengedeelte en vervangen worden door statafels. Ook lange tafels met 10 of 20 zitplaatsen zijn beschikbaar. Tevens beschikt de kerk over een garderobe en toiletten. In de kerk zijn naast het orgel, een piano en een CD-installatie met opname mogelijkheden aanwezig. Ook zijn er microfoons en is er een ringleiding.

In overleg zijn de keuken (bijv. voor het zetten van koffie en thee) en de consistoriekamer beschikbaar. Ok kan een cateringbedrijf worden ingeschakeld voor de verzorging van hapjes & drankjes.

Audio gebruiksaanwijzing CD en microfoon: Aan de muur onder de kansel bevindt zich de hoofdschakelaar voor alle audio apparatuur. In de bank rechts van de piano ligt een rechthoekig kastje aan een draad met 4 volume regelaars: * microfoon kansel, * microfoon lessenaar, * loopmicrofoon en * CD speler: daarmee regelt u het betreffende volume dusdanig dat de microfoons niet gaan “rondzingen”.

Audio gebruiksaanwijzing digitale opname apparatuur:

GEBRUIKSAANWIJZING OPNAMEAPPARATUUR dd160404

MANUAL AUDIO iKEY-plus audio digitiser-usb manual

Huwelijken.

De gemeente Waddinxveen heeft het kerkgebouw erkend als locatie waar burgerlijke huwelijken kunnen worden voltrokken. Kerkelijke huwelijken van alle gezindten kunnen ook in de kerk plaats vinden. In dat geval verzorgt het bruidspaar zelf de eigen predikant en de muzikale begeleiding.

Contactformulier “Verhuur”:

Met het onderstaande contactformulier kunt u contact opnemen met Dhr & Mw Ruud & Joke van den Bosch die de verhuur van het gebouw verzorgen. Voor direct contact kunt u ook bellen naar 0182-616 572.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht