Verhuur

Het gebouw van de Remonstrantse Gemeente is te huur voor sociaal culturele activiteiten zoals een muziekuitvoering, huwelijk, receptie, lezing, presentatie of een bijzondere samenkomst. De kerk is een stijlvolle locatie met een intieme sfeer en een prachtige lichtinval. Gezien de speciale aard van het gebouw spreekt het voor zich, dat de te houden sociaal culturele activiteiten in overeenstemming zijn met het karakter en de doeleinden van de kerk.

Onder “WIKI” elders op deze site vind u aanvullende informatie over het gebouw (monument) en het orgel. De opbrengst van de verhuur van het gebouw komt ten goede aan de algemene middelen voor het onderhoud van het kerkgebouw.

De kerk is tevens geschikt voor uitvaartdiensten. Hierbij wordt o.a. samengewerkt met de uitvaartdienstverlening “De Blauwe Vlinder“.

Prijsindicatie huur kerk & gebruik van faciliteiten:
huur gebouw: € 100
huur voor burgerlijk huwelijk: € 250
huur voor kerkelijk huwelijk: € 325
huur voor burgerlijk- en kerkelijk huwelijk (aansluitend) : €400
huur voor uitvaart: € 325
huur voor uitvaart + condoleance en/ of koffiedrinken: € 400
gebruik van servies goed & afwasmachine € 15
gebruik van statafels € 5/ tafel
gebruik van piano € 25
gebruik van orgel € 25

Faciliteiten en Catering.

Het gebouw biedt plaats aan maximaal honderd gasten. Het middengedeelte van de kerkzaal is een vrije ruimte met 42 losse stoelen. In de zijbanken is plaats voor ca. 50 personen. Voor een optimaal gebruik van de ruimte kunnen de stoelen worden verwijderd uit het middengedeelte en vervangen worden door statafels. Ook lange tafels met 10 of 20 zitplaatsen zijn beschikbaar. Tevens beschikt de kerk over een garderobe en toiletten. In de kerk zijn naast het orgel, een piano en een CD-installatie met opname mogelijkheden aanwezig. Ook zijn er microfoons en is er een ringleiding.

In overleg zijn de keuken (bijv. voor het zetten van koffie en thee) en de consistoriekamer beschikbaar. Ook kan een cateringbedrijf worden ingeschakeld voor de verzorging van hapjes & drankjes.

Audio gebruiksaanwijzing CD en microfoon: Aan de muur onder de kansel bevindt zich de hoofdschakelaar voor alle audio apparatuur. In de bank rechts van de piano ligt een rechthoekig kastje aan een draad met 4 volume regelaars: * microfoon kansel, * microfoon lessenaar, * loopmicrofoon en * CD speler: daarmee regelt u het betreffende volume dusdanig dat de microfoons niet gaan “rondzingen”.

Huwelijken.

De gemeente Waddinxveen heeft het kerkgebouw erkend als locatie waar burgerlijke huwelijken kunnen worden voltrokken. Kerkelijke huwelijken van alle gezindten kunnen ook in de kerk plaats vinden. In dat geval verzorgt het bruidspaar zelf de predikant en de muzikale begeleiding.

Contactformulier “Verhuur”:

Met het onderstaande contactformulier kunt u contact opnemen met Mw Wietske Mulder-Geerling betreffende verhuur van het gebouw . Voor direct contact kunt u ook bellen naar 06 2841 8073.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht